Olav Lundanes inn i et engasjement i Halden SK’s ungdomsgruppe

UFO_Olav

Halden SK’s verdensmester Olav Lundanes går inn som inspirator, motivator og o-teknisk oppfølger i Haldens UFO-gruppe og får tittelen UFO-ambassadør.

UFO (Ung Frisk Opplevelse) er HSK’s ungdomsgruppe og består av ca 50 ivrige orienteringsløpere i alderen 9-16 år.

”Kick-off” ble avholdt på Høiåshytta 5.mai.2011, da Olav holdt et inspirerende foredrag med tittelen ”Olav som barne- og ungdomsløper”. En lydhør forsamling ungdommer fikk bl.a høre om store bommer fra barndomstiden, drømmer om VM-gull, karttegning som 12-åring og Olavs allsidige barneidrettsår. Videre ble det åpnet for spørsmål, og både eldre og yngre UFO’er fikk svar på alt fra hva han spiser til frokost, hvor mange ganger han har blitt disket, hva han tenkte da han løp ut som 3. beste lag på Tiomila i år, og mye mye mer…!

Olav skal utover sesongen også ha flere temakvelder med UFO og skal i tillegg ha o-teknisk oppfølging og rådgiving av de eldste UFO’ene.

Vi i HSK er stolte av å ha verdensmestre i klubben, og vi er utrolig glad for at Olav tar seg tid til denne jobben mot våre ungdommer, sier sportslig leder i ungdomsgruppen Kjetil Bjørlo.

Bilde: Olav Lundanes omkranset av ungdom i HSK’s UFO-gruppe.