SYKKELTUR TIL BOKSJØEN

sykkeltur_UFO_027 Fredag, 03.06.11 dro 19 barn og 14 voksne på sykkeltur til Boksjøen. Det var fint vær hele tiden.

 Kl. 16:30 sto det spente barn og voksne klare til sykkeltur ved Hjortsberg skole. Vi kjørte et lite stykke før vi startet å sykle. 17:30 var vi i gang fra Remnevannet. Første stoppested var ved Stangebråten, der mange ble fascinert av en beverdemning + en gyngende bom. Vi var framme ved Boksjøen ca. kl.19:30 etter en 1,1mils tur. Da var mange klare for et bad. Etter det var det tid for grilling. Barna + Geir lekte ”boksen går” før leggetid.

 

Neste dag var det på med sykkelhjelmen igjen etter at frokosten hadde gått ned og vi hadde ryddet opp etter oss. Det første stoppestedet var et sted der vi tok bilder:

 sykkeltur_UFO_027

sykkeltur_UFO_031

Det ble en lang og slitsom tur, men det ble mye bedre da vi fikk servert frukt og saft av Tove (moren til Niels Christian). Så ga det seg ut på neste etappe opp den beryktede Kulabakken før vi ble tatt imot med varm lunsj av Kari (moren til Hanna). Nå var det blitt veldig varmt i været, derfor begynte vi å se fram imot badestoppet ved Holevannet. Etter et forfriskende bad, gjennomførte vi en lærerik kompasstrening som Arild (faren til Tore Herman) hadde laget. Da bar det seg endelig ut på siste etappe som heldigvis ikke var så lang. Da vi kom frem til Rema 1000 i Tistedal etter en dagsetappe på 2,6 mil, sto det mange spente og nysgjerrige foreldre (utenom de pappaene som hadde vært med på turen). De var veldig spente på hvordan sykkelturen hadde gått.

Turen var til sammen 3,7 mil lang.

 

TAKK FOR TUREN!

SPESIELL TAKK TIL BÅRD SOM VAR SJEFSARRANGØR!

Skrevet av Hedda (11) og Nora (12).