Seier i Kvistkvaset

IMG 12241

Halden SK sitt ungdomslag vant den prestisjefulle stafetten Kvistkvaset på Ås.

I strålende vårvær og med tradisjonelt tøft Ås-terreng inviterte Ås til Kvistkvaset, stafetten du må oppleve for å kunne kalle deg en ”ekte o-løper”.

Terrenget som var valgt for årets stafett var ”Vardåsen” noen små kilometer syd for Ås sentrum. Noe snillere terreng til tider, men et krevende område med mye kvist og kvast rundt samlingsplass gjorde at stafetten ikke gjorde skam på sitt gode navn og rykte.

Haldens løpere preget ungdomsstafetten på alle etapper og etter 4. etapper kunne laget løpe jublende over mål og innkassere et av årets hovedmål, seier og premie i form av Kvistkvaset-lue med elg.

På vinnerlaget løp Gina Granstedt (1.etp), Idun Kristine Felde Olaussen/Hedda Raadal Bjørlo (2.etp), Peter Nordbrøden/Håkon Østraat Sævareid (3.etp) og Håkon Raadal Bjørlo (4.etp).

Vi stilte i år med 2 lag i ungdomsklassen og på 2. laget som fullførte til en flott 26.plass løp Marie Bergstrøm (1.etp), Alexander Skaug Ytterbøl/Karoline Aune/Lisa Jenssen/Elisabeth Brække (2.etp), Niels Christian Hellerud/Erlend Brendstuen (3.etp) og Olav Schmitt Gran (4.etp)

Med Kvistkvasets kreative og flotte opplegg for parallelletapper fikk alle erfarne og uerfarne stafettløpere gode opplevelser. Takk til Kvistkvasgeneral Håvard Steinsholt og resten av arrangørene i Ås IL!

Nå er vi klare for Tiomila!