En annerledes torsdagstrening

Vinnerlaget sammen med Gry GranstedtPå torsdagstreninga var det en ny vri på treninga. Det var en klubbkonkurranse som ble avholdt som en lagkonkurranse der alle deltakerne blir fordelt i lag. Hvert lag bestod av rundt fem medlemmer.

Gry Granstedt organiserte opplegget og fikk god hjelp av noen postmannskap underveis. Det var varierende oppgaver hvor ikke bare o-kunnskaper var viktig. Hva heter miljøvernministeren, hvem vant mellomdistansen i verdenscupen i Oslo nylig, m.m. Stafett i myra, bading i fullt o-tøy - klatring osv. Vi ble slitne uten å merke det Gry og ikke minst kjent med noen nye på laget som vi vanligvis ikke snakker med. VELDIG positivt Gry - takk for innsatsen. Og øverst ser man bilde av vinnerne som ville mest i kveld (Morten Kildebo mangler)

Gry Emilie Granstedt arrangerte denne konkurransen som en del av hennes Ung:Leder-prosjekt. Ung:Leder er et lederutviklingsprogram for ungdom mellom 15 og 25 år i regi av Norges friidrettsforbund. Hun har, sammen med sju andre orienteringsungdommer fra ulike steder i landet, deltatt på tre lærerike helgesamlinger. Disse samlingene har bestått av gode foredrag og undervisningopplegg som har gitt et godt grunnlag for å bli en god leder.

Etter lagkonkurransen var det en felles samling inne på hytta med premieutdeling.