Årets sykkeltur med UFO-gjengen

2013 Sykkeltur1 1024x681Fredag 7. juni samlet en gjeng ivrige ungdom til en spennende sykkeltur.

Med hjelp fra flere sjåfører så fikk vi fraktet alle mann og bagasje til starten ved Remnevannet.

Etterat alle hengere ble fylt til randen var vi klare til å dra. Med stort mot bare det i vei mot Søndre og Nordre Boksjø. Før vi dro leste vi at veien var stengt og i tillegg kom en og fortalt om et stort krater i veien. Litt betenkt var vi nok når vi dro av gårde. Hvordan skulle vi få med all bagasje gjennom/forbi det krateret? Allerede etter noen hundre meter fikk vi første stopp. Siste sprengladning skulle fyres av.  Etter en god stund og mange turer frem og tilbake var alle sammen med bagasje over og klare til å ta fatt på resten av første etappe. Med noen stopp underveis så kom vi frem til overnattingen. Alle satt opp telt. Grilling ved vannkanten var veldig vellykket. Noe av det mest spennende var nok alle flaggermusene vi så ved broa før vi tok kvelden. Mange prøvde og forevige øyeblikket, men så vidt meg kjent klarte vi det ikke.

Etter en natt søvn var alle klare for en ny runde på sykkelsete. Denne gang skulle det bli mye lengre. Klare til avtalt tid dro vi avgårde. En tøff start fikk liv i kroppen. Som seg hør og bør ble det tatt en del bilder også. Samme sted som tidligere hadde vi felles bilde. Her stilte vi oss opp. Mange ville ha et minne fra turen. Stort "presse" opptog mitt i skogen. Vi forsatte ferden fremover mot vår endestasjon. På Ørveien traff vi kjent folk som ga oss velfortjent drikke. Bjørn hadde plassert seg der. Stor takk til han. Så kom vi til kula bakkene. Denne flotte gjengen klarte seg bra. Etter lunsj ved avkjøringen til Gullund bar det videre til bading og annen aktivitet ved Holevannet.

Før vi dro videre måtte vi lete etter lapper i skogen. Jeg tror "apene" vant. Arrangøren må henge ut ALLE lappene. Sjarmøretappen gikk kjempe fint. Vi avsluttet med en velfortjent is ved Rema 1000 i Tistedal. Været viste seg fra sin beste side hele turen. Vil med dette takke alle deltakere for en fantastisk tur. Tilslutt må vi også takke alle som bidro til at denne turen ble noe av. Nå kan vi bare glede oss til neste tur.

2013 Sykkeltur2 1024x768  2013 Sykkeltur3 1024x681  2013 Sykkeltur4 1024x768  2013 Sykkeltur5 1024x681  2013 Sykkeltur6 768x1024