Sykkeltur for UFO 10-11-12 åringer 8-9 juni.

Den årlige sykkelturen står for døren for de yngste UFOene. Som tidligere år går turen fra Remnevannet og videre innover til Boksjøene med overnatting, bading, trening og hyggelig samvær. Turen er meget hyggelig og vi anbefaler foreldre som også har lyst til å være med om melde seg på. Turen går fra fredag ettermiddag til ca kl 1500 lørdag.


Alle UFO`er født i 95, 96, 97 (gruppene til Irene, Hege og Jørn) må melde seg på.

Påmelding så fort som mulig til en av lederne.
HUSK å sjekke sykkelen før avreise!!!!!!!!!!!!

Turen starter ved frammøte ved Hjortsberg kl 17 15 på fredag 8. juni for felles avreise. Skyss til Remnevannet prøver hver enkelt å ordne selv. Vi satser på at vi er klare til å begynne turen ca. kl. 1800 fra Remnevannet.

Ta med: Ett sett med treningstøy for en lett morgenjogg på lørdag og en o-teknisk økt litt senere på dagen. Badetøy, sovepose, telt må avtales hvem du skal bo sammen med. Husk at det er du selv som må frakte dine klær, sovepose og liggeunderlag. Overnatting ved Boksjøene. Fredag kveld prøver vi oss med litt grilling, så ta med litt grillmat. Ta med drikke for turen, matpakke for frokost på lørdag og litt frukt etc. På lørdag får vi servert middag, og halvveis på turen blir  utstyr, telt ,soveposer etc. hentet ,så det slipper vi å sykle med resten av turen. Vi vil være hjemme ca. kl 1500 på lørdag ettermiddag og alle sykler hjem selv. Bor du langt unna avtaler du henting.

Lederne på turen vil være Irene, Hege og Jørn. Vi trenger og håper at så mange foreldre som mulig blir med på denne fine turen. OBS!!!!!!!!!  Ta med myggspray, det er tradisjonelt en og annen knott i nærheten.

Det er værforbehold - usikker kontakt en av lederne.

Så fram med sykkelen, skiftenøkkelen, oljekanna, teltet, grillklypa, humøret, mamma eller pappa, badebuksa, supertrøya og ellers det du har brukt for og meld deg på så fort som mulig.

DETTE BLIR GØY!!!!!!!!!!!!!