Lørdagsmoro til nye høyder

I helgen arrangerte UFO årets andre "lørdagsmoro", en trening som skal gi god o-teknikk-grunnlag under vinteren til de eldre ungdommer og motivere de yngre å lære mer om o-teknikk. For å få med seg flest mulig bør treningen være morsomt. Derfor kaller vi lørdagsteknikken - LØRDAGSMORO. Og dagens lørdagsmoro ble ekstra morsomt når 30 (!!) barn i alder mellom 8-16 møt opp. Med det slo vi til og med påmeldingen til elite-treningen, som arrangertes samtidig i skogen.

Siden været ikke var det beste til utendørs-trening flyttet vi enkelt og greit inn i skolen og gymsalen til Porsnes skole. Etter oppvarming med lek i gymsal ble det en gjennomgang av planlagt økt. Vi brukte et kart over skolen som innehold 6 (!!) etasjer og for å komme til postene skulle mange dører passeres og trappene mellom etasjene benyttes. Det høres enkelt ut, men var det ikke i begynnelsen. Deltagerne fikk en god innføring ved å løpe løyper over få etasjer for å bli kjent i bygget før de fleste avsluttet med en elite-løypa, som gikk mellom alle etasjene.

Her var det mange som lærte mye nytt under treningen og alle sammen kunne vi stolt si at vi mestret utfordringen. Sprint er GØY!

Treningen ble avsluttet med kanonball og mat før alle slitne og fornøyd dro hjemover. For dere som ikke ble med i dag - det kommer flere anledninger.

Her kommer noen inntrykk fra formiddagen:

IMG 3667 IMG 3669 IMG 3677
IMG 3690 IMG 3691 IMG 3692
IMG 3702 IMG 3715 IMG 3731
IMG 3710 IMG 3716 IMG 3725

IMG 3748

Løype