Hovedløpet!

Frøya, Fredrikke, Mats, Petter og Ane.Frøya, Fredrikke, Mats, Petter og Ane.Søndag 5.august ble Hovedløpet 2007 arrangert på Strømnes gård(10 min fra Asker sentrum). Fredrikke Nohr Moth stod for Haldens beste plassering med bronse medalje i klassen D 16 og i alt hadde Halden fem løpere innen topp sju. Halden Skiklubb ble også tildelt O-Idrettens Rekrutteringspris 2007.

I alt hadde Halden 19 løpere på startstreken i årets Hovedløp. Som sagt stod Fredrikke Nohr Moth for den beste plasseringen med en tredje plass i D 16, hvor også Ane Sofie Næss Bjørgul tok en sjuende plass. I klassen D 14 løp Frøya Hauan Andersen godt og tok en femte plass. Petter Næss Bjørgul tok en sjette plass i klassen H 15. Mats Nordbrøden ble nummer fem i H 16 etter å lenge ha ligget på toppen, men det var sterke navn som startet på slutten av dagen og da datt han noen plasser ned. I alt hadde Halden en veldig bra dag, noen mer fornøyde enn andre. For flere resultater: http://www.odagfinn.net/hl2007/hl/resultat/

Sammen med tre andre klubber ble Halden den heldige vinner av O-Idrettens Rekrutteringspris 2007. Før de utropte klubbene hadde de en "gjette konkurranse" ved at de beskrev klubbene, her beksrev de Halden som en stor klubb, en klubb med mange elite løpere, en klubb som lå sentralt til de fleste o-arrangmenter og at vi lå 13,7 mil fra gårsdagens samlingsplass. Dette er en pris som alle i Halden setter veldig stor pris på og som vil kom godt med i videre arbeid av våre rekrutter og ungdommer.

Resten av uken er det årets O-landsleir som står for tur, her vil Haldens 19 løpere og trenere(Julie Andersen, Christian Schive og Bård Hauan Andersen) få mange fine treninger, sprintløp, diskotek og det hele avsluttes med en kretsstafett! Vi håper alle får en fin uke og at de kommer hjem og vil meddele deres opplevelser med oss!

Fredrikke etter blomstersermonien!Fredrikke etter blomstersermonien!Nesten hele gjengen!Nesten hele gjengen!Astrid -dagens blideste:)Astrid -dagens blideste:)

Mange var inne og heiet på sine håpefulle!Mange var inne og heiet på sine håpefulle!