UFO-Påsketrening på Høiås

I går arrangerte UFO sin siste trening innen påske på Høiås. Og helt tilfeldig hadde også påskeharen tatt en tur innom. Treningen for de ulike alderstrinnene ble arrangert i grupper på 10 med hver sin trener og for alle ventet en spennende påske-BINGO. Påske-Bingo går ut på å finne poster i området/skogen, der hver post har en kode på seg. Barna fikk sitt eget Bingo-brett og fant man koden fra posten på bingobrettet sitt, kunne man krysse av på brettet sitt. Så var det bare å lete etter nok poster før man kunne rope høyt BINGO!

IMG 1410

De yngste letet etter sine poster på Høiås-tunet. Når Bingoen var avsluttet fikk gruppene vite at påskeharen hadde plassert påskeegg med overraskelser til barna i skogen rundt Høiås. Barna ble veldig glad når de fant påskeeggene og fikk utdelt litt påskegodt hvorav noen ikke klarte å vente til påske med å spise sitt. Men forhåpentlig kommer påskeharen flere ganger denne påsken.

De eldre ble utfordret med en vanskeligere BINGO-trening i skogen rundt Høiås. Postene her var markert med en ring på kartet, men man måtte selv finne ut hvor i ringen posten befant seg i skogen. For noen resulterte også de lengste turer til de vanskeligste postene i bomturer, siden det var ikke sikkert at den koden fantes på sitt Bingo-brett. Så her trengtes innsats over lang tid for å lykkes med Bingo. Trenere og ikke minst påskeharen var imponert over innsatsen av deltagerne og alle ble rikelig belønnet etter treningen. 

CNB 7953 CNB 7972 CNB 7973

CNB 7988

CNB 8003  

Det er givende å kunne arrangere aktivitet for barn og ungdommer i disse tider etter gjeldende smitteregler og fantastisk å se hvor stor glede barn og ungdommer har i aktivitet ute i naturen i all slags vær! Vi vil fortsette med vårt opplegg for barn og ungdommer fra 7-17 år også etter påske. Treningen på Høiås starter igjen den 8.april kl.18 og nye barn og ungdommer er hjertelig velkommen. Påmelding i forkant er nødvendig til alle våre treninger for å sikre en ledig plass, så tar derfor kontakt med våre trener i god tid innen treningen. Kontaktinfo og mer om våre aktiviteter finner dere her: https://haldensk.no/grupper/ufo/presentasjon-ufo

Hvis dere vil teste noen orienteringsaktiviteter under påsken, så har Skiklubben et godt tilbud:

Så benytt fridagene og utforsk nærområdet sammen med familien.