O-Event Borås – UFOs høstavslutning

Fredag ettermiddag var 26 store og små samlet til felles avreise med buss fra Hjortsberg til Borås. Det var god stemning på bussen og Ipader/ mobiler fikk brukt opp mye batterikapasitet på veien ned. Vi fikk 2 store klasserom på Almåsgymnasiet. Vi fordelte oss etter alder slik at de minste barna kunne slukke lyset litt tidligere enn de eldste barna.

Fredag kveld var det «Sprint By Night» med arena på Borås stadion og start på utsiden av Borås Zoo. Det var en fantastisk opplevelse for oss alle og kvelden ble fullkommen da våre to yngste deltakere (Tobias og Kristine) ble de første til å løpe inn på stadion fredag kveld. Det var til stor jubel fra de rundt 2.000 deltaker som var samlet på arenaen. Det ble mye god løping blant våre løpere med Hanna Haldin på 6.plass og Sigrid Schmitt Gran på 8.plass. Postene hang tett så flere av våre løpere fikk en påminnelse om at det er lurt å være nøye med å sjekke koder.

Lørdag deltok vi på Downhill Sprint med kart på 1:3000 for barna og 1:4000 for voksne. Postene kom fort i terrenget og underlaget var litt steinete med noe dårlig sikt. Det stoppet ikke HSKs ungdommer fra gode resultater med 3.plass til Sigrid, 5.plass til Ville og 8.plass på Hanna. Senere på dagen ble det en tur til bowlinghallen i Borås. Der fikk vi testet andre ferdigheter enn det vi normalt tester oss i og det var gøy å se barna kose seg utenfor arena også. Halden Skiklubb deler ut et stipend til den ungdommen som har vært flest ganger på trening. Disse pengene er øremerket en samlende aktivitet for ungdommene og Martin Bryggen som var vinner av disse midlene ønske å bruke de på bowling. Det var til stor glede for store og små! Kvelden ble fullkommen med tacobuffet på skolen og «sista» med alle HSK barna rundt på skolen rett før leggetid.

Zøndag var det Zoorientering!

O-løp i en dyrepark som er stengt for andre besøkende og med dyr! Dette var en drømmedag for de over 3.000 påmeldte og Borås viste seg fra sin beste side. Det var utrolig morsomt å få lov til å springe og se bland annet sebraer, kyr og dinosaurer. Det var noen som kom i mål etter å ha sett mange dyr og andre hadde ikke sett et eneste ett😊 Resultatet for 3. løp ble også dyriske bra med 1.plass til Ingrid og Mats, 2.plass til Sigrid, Ellen Kathrine og Ville og flere topp 20 til Minna, Joel, Hanna, Sverre, Kristine, Martin og Håkon.

Tusen takk til Anja for en flott tur og tusen takk for et veldig hyggelig reisefølge! Vi gleder oss allerede til neste år!

Her kommer noen bilder (kilde: Anja Wingstedt):

IMG 4427 IMG 4412
IMG 4414 IMG 4418
IMG 4419 IMG 4421
IMG 4428 IMG 4430
IMG 4431 IMG 4433
IMG 4445 IMG 4447
IMG 4449 IMG 4453