O-Troll leir

Det var hele 31 flotte Friskus-barn i alderen fra 9 til 13 år fra Halden SK som var med på årets O- troll leir på Varteig skole. Totalt var det 58 barn på leiren fra hele kretsen, så vi var godt representert. Årets leir ble arrangert av Varteig OL, fra lørdag ettermiddag til søndag lunsj, med god hjelp av våre to juniorløpere Martin Bryggen og Henrik Aarbu som hadde laget morsomme og varierte aktiviteter for barna.

IMG_7058.JPG

Barna ble innlosjert i gymsalen som var delt i to, hvor de spiste i den ene delen og sov i den
andre delen. De fant seg fort til rette og med hele skolegården tilgjengelig var leken straks igang. 

Så kjørte Henrik og Martin igang med orienteringsopplegget og det ble først, i grupper på tvers av aldere og klubber, løpt en poengorienteringsløype (á la Råtass-opplegget) hvor postene gir ulikt antall poeng og hvor det er innlagt ulike utfordringer og oppgaver. Blandt annet var vannposter, treposter, Pre-o og Quiz-poster å finne i skogen. Etterpå fikk barna løpe en sprintløpye inne på skolegården før det ble dusj og etterlengtet middag. Barna koste seg med pizza og litt senere også godteri og frukt.

Kvelden ble tilbrakt både inne og ute med kort og brettspill samt mye frilek ute i det flotte sensommerværet. Noen var mere sliten enn andre når de skulle legge seg, og det er ikke alltid enkelt å få sovnet i en gymsal med nesten 60 barn, men til slutt var det tyst og stille :) 

Søndagen var duket for frokost, tur-o og stjerneorientering. Det ble en morsom leir for barna,
med nye bekjentskaper, mye latter og lek. På vei hjem var det mange trøtte og litt sultne,
men glade barn.

IMG_7025.JPG

IMG_7028.JPG

 

IMG_7057.JPG

 

IMG_7064.JPG