O-Trollsamling

Hele gjengen samlet:)Hele gjengen samlet:)Nå i helgen ble det arrangert samling i regi av Østfold Orienteringskrets og Gimle IF på Venås for våre yngste UFOer i alderen 9-13 år. Det var mange aktiviteter på planen, mye vannkrig og i det varme været ble det inntatt mye god mat og rikelig med drikke.

Denne samlingen var et tilbud til alle klubbene i kretsen og det gjorde det mulig for alle å bli kjent med andre o-venner fra andre klubber. Under helgen fikk hvert barn utdelt en vakt hvor de skulle hjelpe til i kjøkkentjenesten, ved å skulle dekke på til frokost, lunsj eller middag. Må si at innsatsen var på topp blant barna og de utførte alle sin oppgave med glans. Gjennom helgen var det flere spennende aktiviteter på planen som troll-kamp, myrfotball, bading, natt-skattejakt, terning-o, caps stafett, bingo-o og en hel del egen aktivitet hvor det var fotballspilling, vannkrig, konglekasting, kortspill, latter og mye lek.

Fra barna selv høres det ut til å ha vært en spennende opplevelse med mye gøy. For mange var det kanskje deres første samling og en ny erfaring å ta med seg på veien. Ryktene sier at fra flere av barna ble det sendt meldinger hjem hvor de informerte sine kjære om at de aldri hadde hatt det så bra før. Selv om alle og en hver var veldig slitne når de dro fra Venås, var de alle fornøyd med helgen og gledet seg til å komme hjem å hvile, men de er alle igjen etter en liten lur klare til nye treninger, o-løp og lek. I sommer venter det mye spennende for den som har anledning og ønsker å være med.

Jentene hjelper til.Jentene hjelper til.Guttas romGuttas romFotballFotballJentene spiller:)Jentene spiller:)Peter har vunnet og de andre må lide;)Peter har vunnet og de andre må lide;) Klare for siste økt:)Klare for siste økt:)