UFO Tur til Ulveholtet, 11-12 år

Hele gjengen samlet på tur:)Hele gjengen samlet på tur:)Bålkos, spøkelseshistorier og forenkling på egentegnede kart.

5.-6. september dro 13 tøffe 11-12 årige UFO'er (+ 3 tøffe trenere) på overnattingstur på Ulveholtet. Med kompass, sovepose, lommelykt og en stykk grønnsak i sekken startet vandringen fra parkeringsplassen de 2  kilometerne inn til den gamle husmannsplassen øst for Østerbo.

Etter en Natursti-Quiz på vei innover (som trenerne tapte) og "boksen går" på tunet ved Ulveholtet, gikk kveldsturen ned til "Tommy's Taverna", en flott bålplass ved en idyllisk elv midt mellom Bunæs gård og Ulveholtet. Her ble det, ved bålet under stjernehimmelen og med elvebruset som bakgrunnsmusikk, servert grillede hamburgere og pølser. Og når det ble som aller, aller mørkest ble det servert de skumleste spøkelseshistorier til dessert. "Blodet drypper, blodet drypper".......

Med skjelvende bein gikk vi tilbake til den mørke strømløse hytta i lyset fra lommelyktene våre, noen plumpa i elva, men alle holdt sammen og vi fant veien tilbake til kortspilling i lyset fra stearinlysene og etter hvert soveposene våre.....

Etter en kort natts søvn sto vi opp friske og raske og etter frokost sto o-teknisk trening på programmet. Alle produserte sitt eget forenklete o-kart på hvitt papir der kun nødvendige detaljer for å finne postene var inntegnet. Flotte kart ble laget og alle fant sine poster i fin stil.

Turens klimaks nærmet seg i det alle de medbrakte grønnsakene ble kuttet opp og Jørns rykende varme spesial-grønnsakssuppe ble tilberedt i gryta ute på bålet. Det er bare en ting å si til det måltidet: TORO go home!!

Slitne, men mette og glade vendte vi etter hvert nesa hjemover til sivilisasjonen, og vi gleder oss allerede til neste overnattingstur med denne flotte gjengen!

Jørn er kokken;)Jørn er kokken;)Tegning av kartTegning av kartJentene på treningstur:)Jentene på treningstur:)