Julen har kommet til Høiås!

Tradisjonen tro, arrangerte i dag Idrettsskolen deres årlige julearrangement på Høiås. Det var mulighet å gå rebus fra bommen og opp, på tunet ventet både brikkeløp og orienteringløp før nissen etterhvert gjorde sin entre. Nissen og alle hans idrettsskolebarn!Nissen og alle hans idrettsskolebarn!

Det var mange mennesker som i dag hadde tatt turen til en en Høiåshytte som glitret om kamp med snøen, solen og alle barna som var tilstede. Snøen har virkelig gjort sin entre for vinteren, og julestemningen har begynt å komme, juletreet var pyntet i sin fineste stats, mange hadde på seg røde og blå nisseluer, to lys var tent for å vise andre advent og nissen kom med pose til alle de snille barna. Svært folksomt var det også, nissen delte i alt ut 150 nisseposer, men det regnes med at det til sammen var godt over 300 mennesker innom Høiås i dag.

Idrettsskolen har nå tatt juleferie, men vil være tilbake på Låby uke 2 i 2009. Da er alle vi trenerne klare for mange nye morsomme og spennende treninger!

Vi ønsker alle idrettsskolebarn med familie en riktig GOD JUL og GODT NYTT ÅR!

Brikkeløpet og orienteringsløypa ble besøkt av mange.Brikkeløpet og orienteringsløypa ble besøkt av mange.Steinar, Niklas og Sondre hadde tatt turen til Høiås med nisseluer på.Steinar, Niklas og Sondre hadde tatt turen til Høiås med nisseluer på.Mange snille barn fikk pose av nissen.Mange snille barn fikk pose av nissen.Mange mennesker besøkte Høiås i snøen.Mange mennesker besøkte Høiås i snøen.