Julehilsen 2021

Halden SK ønsker alle ei God Jul og et Godt Nyttår,

IMG 5488

2021 startet og slutter med med smitteverntiltak og stengt hytte. Men, vi håper og tror at vi igjen skal kunne møtes som normalt på Høiås og deler derfor et julebilde fra historeboka. 2021 går inn i historien som et år hvor vi på tross av pandemien oppnådde flere strålende resultater og et år hvor vi har kunnet ønske mange barn, ungdom og foreldre velkommen med på trening og i felleskapet. En stor takk til alle dere som i 2021 har hatt et verv elelr utført ei oppagve - når valgkomiteen tar kontakt og spør om du kan bidra. Møt dem med et smil og et ja - og tenk på hva klubben har gitt deg og hva du ønsker å bringe videre. Også en stor takk og hilsen til våre sponsorer og samarbeidedspartnere. Sammen utgjør vi et sterkt team. 2021 var også året hvor vi måtte ta farvel med noen som har

...
Del

Statusrapport fra HSK-huset

20210508 181138På årsmøtet ble det besluttet å pusse opp HSK-Huset i Alfeheimveien. Nedenfor følger en statusrapprot etter ei uke med dugnad. Hus-utvalgets trio Bjørn Brække, Espen Olsen og Mats Haldin har ledet an dugnaden med stor egen insats, hatt hjelp av andre Skiklubbmedlemmer og utstyr fra vår samarbeidspartner Sørby Uleie. Således er det nå klart for at AF Bygg Østfold kan rykke inn på mandag med rørlegger.

Hva som skal utføres av oppfradering er: brannsikring mellom boenhetene, tetting av tak over påbygg, modernisering av bad og kjøkken og etablere vaskerom/bad i kjelleren. De to første tingene er ting som kun må gjøres. Modernisering av bad og kjøkken gjøres for å heve boenheten opp på en akseptabel standard - og øke trivselen for trener og o-løpere som er

...
Del

Medlemskontingent 2021

Julekalender2012 24

Da har vi i Halden SK sendt ut faktura for medlemskontingent og aktivitetsavgift for 2021. Beløp er basert på de tilbakemeldinger som ble motatt etter sist utsendelse, samt gjennomgang av listene fra o-gruppa og UFO. Frist for betaling er satt til 31.05.

Vi håper alle vil fortsette å støtte opp om medlemskap og bidra med aktivitetsavgift for den aktivitet vi har. Nå er det et stort tilbud om treningsløyper tilgjengelig: https://haldensk.no/ og vi har satt i gang prosjektene med oppussing av HSK hus og tak på Annekset på Høiås. Straks presenteres også planene for Grillstue på Høiås. For de som konkurerer er det også et krav å ha betalt kontingent. Dersom du ikke er aktivt medlem, men likevel ønsker å støtte opp om tilrettelegging kan du også bidra til Lysløypas venner på Vipps

...
Del

Forlenger stopp i all aktivitet til 6.12

smittevernKriseledelsen i Halden kommune besluttet søndag 22.11 å anbefale idretten å innføre pause i all breddeidrett for utøvere fra 12 år og oppover. Pausen gjelder både trening og kamper. Vi i Halden SK avlyste også all trening under 12år. Halden kommune har nå forlenget denen anbefalingen til 6. desember.

https://www.halden.kommune.no/nyheter/Sider/14-nye-smittede-%e2%80%93-mange-elever-i-karantene.aspx

https://www.halden.kommune.no/nyheter/Sider/Forlenger-anbefaling-om-idrettspause.aspx

 
 
Del

Digitalt medlemsmøte 3. desember kl 20:15

hsk logo
Vi i hovedstyret av Halden SK inviterer alle medlemmer til digitalt medlemsmøte
Tid: Torsdag 3. desember 20:15
Sted: Microsoft Teams (vertskap IFE)
- link er utsendt på e-post. Dersom du ikke har fått den ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
...
Del

Markering på Hafsrød 17. mai

Det blir i henhold til tradisjonen arrangert en markering og kransnedleggelse ved Hafsrødstøtta 17. mai 2018 kl. 0800. Etter avtale med grunneier kan de som har behov kjøre inn til området ved støtta. Ellers parkering ved Hafsrød gård. Også i år har vi avtale med Busterudgata Café som åpner for oss slik at de som ønker det kan samles til frokost.


Vel møt
Hilsen Styret

Del

Tirsdagslöp efter sommaruppehållet med start 18:e augusti - banor för alla

Imorgon 18:e augusti är det igen dags för tirsdagslöp, efter uppehållet under sommaren.
Den här veckan arrangeras tirsdagslöp på vår nya karta från världscupen i Prestebakke. Se mer info.
Säsongen för tirsdagslöp fortsätter sedan ända fram till 22:e september (den gången är det samtidigt 25-manna test).
Se hela översikten.

Banorna på alla nivåer erbjuds: A, B, C och N. Kartorna säljs mellan 17:30 och 18:30.

prestebakke kartexempel

Les mer …

WCup-Sprintstafett ble slik vi ønsket!!!

Dette har vært en fantastisk flott Halden SK-dag. En dag med masse skryt for hvor bra vi arrangerer denne intense og krevende stafetten. Takk til alle dere som har tatt hovedansvar for arbeidsoppgavene og til alle dere som har vært med og hjulpet til slik at dette gikk så bra som det gjorde. Jeg må ta med en spesiell takk til Petter Thoresen for løyper og til Morten Dalby for løyper OG kart.

Svend Arne

Del

WCup-langdistanse vel i havn!

WCup Langdistanse er vel i havn og stort nærmere et prikkfritt arrangement tror jeg ikke vi kan komme. Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på jobben vi har gjort. Tusen takk alle sammen som har bidratt til at dette ble en suksess! Nå gleder vi oss til WCup stafett på fredag, et helt annet arrangement, men vi skal "fikse" det også :-)

Svend Arne

Del

Camp Norway Denmark

This weekend a group of Halden runners, mostly youthful and those of us clinging onto youth, travelled to Denmark to take part in Camp Norway. This involved a day of training on Friday, including taking on the worlds best juniors of 2010 on the JWOC middle distance course, some sprint training and a night race round the sand dunes and forest of Blockhus.

Nordjysk 2-dages Håkon Anders

Friday also featured a talk by multiple medalists Maja Alm and Ida Bobach (pdf-file with their presentation). This focused on orienteering in continental terrain, the different terrain types in Denmark and route choice. Run hard, make things simple for yourself, and minimise small time losses, fast and easy! 

Saturday morning started in the classroom looking again at racing in continental terrain, and how to adapt yourself if you have predominantly honed your skills in Nordic

...
Del