Høiåsanlegget utvikler seg

Lekeapparat LeoPå dagens søndagstur til Høiås, var det mange turgåere ute og det gledet at det vært svært mange barnefamilier å se på tur. Vårt nye leikanlegg på Høiås er kanskje en ekstra spore til å legge turen ut i marka og det var mange som koste seg i sola på Høiåstunet. På bildet: Leo som balanserte enkelt på stram line.

 

 

Det nye anlegget som er støttet av Sparebankstiftelsen Halden var meget populært og ungene (og voksne) fikk prøve seg på balansekunst.  Som et ledd i klubbens langsiktige strategi for å legge til rette for allsidig utvikling og et åpent tilbud for alle, passer dette tiltaket meget positivt inn.

Lekeanlegg1Lekeanlegg2Lekeanlegg3

Alle koste seg på Høiås i dag, og spennende med noen nye apparater og utfordringer.

JubilantEgil80

Hyggelig prat med Egil Fladeby som har ansvaret med mye av grønt-anlegget på hytta. Egil kunne fortelle at sittegruppene var satt i kjelleren før vinterens tann setter inn, og at gressklipperen var vasket og rengjort. Egil synes det var svært hyggelig å se så mange som koste seg på tunet, både på søndager og vår tradisjonelle torsdagtrening. Egil som forøvrig fylte 80 år for et par uker siden, kunne også fortelle at det hadde vært gøy å løpe o-løp igjen, men at knærne ikke holder til det. Men sykling og skigåing går greit. Vi takker for praten til Egil, som er en av våre mange spreke vetaraner i klubben.

Lysloype 1

Dugnadsstyrkene har jobbet jevnt og trutt i høst, og her ser dere en liten smakebit av den nye lysløypa. Totalt blir det nå ca 2,6 km lysløype oppe på åsen og det vil sansynlig være bedre skiforhold her, enn nedover mot mer bynære strøk. Alle lysmastene er på plass og det gjenstår noe fyllmasse og drenering før vi kan si oss klare for skisesongen. Vi vil tror at dette er et tilbud som vil være populært hos turgåere og mosjonister som liker å trene i gode og opplyste løyper.