Arne Norsted er død

Arne NorstedEn av Halden SKs grand old men, Arne Norsted er død. Etter å ha slitt med sykdom i en periode ebbet livet ut torsdag 29. oktober, nesten 91 år gammel.

Med Arnes bortgang har Halden SK mistet en trofast og sterk støttespiller igjennom mange år og som har vært medlem siden 1968. Da barna begynte på nybegynnerkurs i orientering i 1977, ble Arne og hele familien svært aktive i det sterkt voksende orienteringsmiljøet rundt Høiåshytta. Hele familien kom raskt inn i klubben, og Arne var en av gutta på åsen. Han involverte seg etter hvert også sterkt i klubbens organisasjonsliv hvor han tok på seg tunge verv. Han var både leder av orienteringsgruppa i en periode og var klubbens øverste leder fra 1992 til 93.

Arne engasjerte seg etter hvert i gubbegjengen og bidro på mange måter. Arne stilte ofte opp med redskaper som kom klubben til gode i utviklingen og vedlikeholdet av Høiåsanlegget. Det var traktorer, gravemaskiner eller annet utstyr som flittig ble benyttet i dugnadsarbeidet på Høiås. Når det gjaldt arrangement, var Arne ofte arenasjef på Vårspretten, Halden SK store årlige orienteringsløp på våren. Når barnebarna etter hvert også begynte å løpe o-løp, var Arne og kona Mimmi stolte tilskuere og støttespillere.

Arne var opptatt av klubbens vel og ve helt inn til det helt siste, han likte å se fremover og hadde ofte kreative innspill i diskusjonene.

Vi lyser vi fred over Arnes minne og sender varme tanker til familien.