Bli med som supporter til VM i Strømstad

IMG 3087Om ei uke starter VM i Strømstad. Og det er ikke bare 18 løper som gleder og gruer seg - dette blir spennende både for store og små, uavhengig om man er toppidrettsansvarlig, i familie med løpere, eller en/ei i UFO med en drøm om å delta i VM når han/hun blir stor. Les videre for å få vite hva vi har planlagt for deg som supporter:

Forberedelser: alle supportere møter forberedt. På Høiås torsdag 18. august blir det etter treninga maling av plakater/lerret og salg av HSK-vimpler (20kr). Alle UFO-løpere oppfordres til å bidra, o-gruppa har ordnet med plakater, laken og maling.

Bekledning: når vi er supportere kler vi oss i Halde jakke/t-shirt/o-trøye. Vi ønsker å være synlig!

Ta med: HSK vimpel, flagg, .. bjeller/horn/trompet .. som også kan være med å lage lyd.

Hvor møtes vi: vi prøver å samles ved oppløpet med utsikt til storskjerm.

Når møtes vi: Første løp er Sprint. En del skal først løpe ROC (publikumsløp). Selv om du kjenner en som løper VM så har du lov til å starte i løpet. Derettter er det å få i seg noe mat og finne en plass ved oppløp. Før sprinten er det åpning, så vi satser på å være der fra 14:00. På start i sprinten er Vincent, Lea, Jo, Antonio, Elena og Ida. Tenk om alle 6 kvalifiserer seg til finalen ...

For de påfølgende dager er det ikke sagt noen tidspunkt, men programmet er her: http://www.woc2016.se/sv/program

Arrangøren oppfordrer til samkjøring, så fyll opp bilen er spør noen om plass.

Hvor og når feirer vi: underveis feirer vi enhver opptur på sparket.

MEN, etter stafetten, lørdag fra klokka 19 har vi også reservert Stenhoggarn Restaurant i Krokstrand, like i nærheten av arena.

De åpner kun for oss og det vil være mulighet til å bestille en kjøtt, fisk eller vegetarrett. Detaljer og forhåndsbestilling kommer.

Vi husker hvordan feiringen ble når det var VM i Trondheim:

jubelkveld