Gleden er på topp!

Alle UFOene samlet på Høiås!Alle UFOene samlet på Høiås!














Som kjent er torsdag en fast dag i uka hvor både liten og stor samles til trening og kos på Høiås. I går var intet unntak, barn og voksene i alle aldre tok turen til Høiås, det ble arrangert andre trening mot 25-manna og våre UFOer hadde en aldri så liten feiring av årets innstas.

Hopetall av blide ungdommer stod og smilte om kapp med det fine høstværet når vi skulle ta bilde av de alle sammen samlet på Høiås-trappa. De har oppnådd mye i år, det har blitt mange treningsivrige og positive barn, noen har tatt nye steg gjennom året og andre har fått nye og morsomme utfordringer. Inne på Høiås ble det derfor en aldri så liten feiring av alle og enhver sin innstas med pizza, saft og fantastiske barn.

Fra Høiås-masta ble det arrangert fellesstart for alle de ivrige 25-manna løperne våre. Vi satser høyt her, også i år, etter seier i fjord. Kampen om plassene er harde og hver og en beviste i går at de ennå ikke er ute av kampen. Dette er en fantastisk klubbtur og en aldri så liten avslutning av en lang sesong, det er fortsatt mulighet til å melde seg på.

Ellen Køhn var som vanlig der med penn og papir for å skrive opp lengder og tid til de som ønsket å værd med for å ta idrettsmerke. Kule, 60 meter og lengdehopp ble fullført med iver og god innstas fra flere i håp om å klare et hvert mål.

Det ble også litt tid for innbæring av panel og annet materiale til damegarderoben. Dugnaden i klubben er for tiden på topp, og i morgen er det igjen klart for to dugnader, nemlig rydding av lysløypa og videre arbeid i damegarderoben(se artikler til høyre). Det er bare å velge på øverste hylle og stille opp, vi trenger din arbeidskraft eller kanskje bare ditt smil!

Som en del av "Prosjekt Cyklus" ble det også holdt foredrag av Mattias Karlsson som alle tok seg god lære av, og til slutt kunne vi alle ta avskjed med god viten om at det kommer flere torsdager.

Idrettsmerke er et mål for mange!Idrettsmerke er et mål for mange!De yngre UFOene hadde o-teori på tunet.De yngre UFOene hadde o-teori på tunet.De yngre UFOene har stafett med forskjellige aktiviteter.De yngre UFOene har stafett med forskjellige aktiviteter.Hkån og Vincent side om side mot mål.Hkån og Vincent side om side mot mål.Det finnes alltid litt dugnad på lur, denne gangen panel til damegarderobenDet finnes alltid litt dugnad på lur, denne gangen panel til damegarderobenEtter en fantastisk sesong er det lov å feire med pizza!Etter en fantastisk sesong er det lov å feire med pizza!