Ny og fin damegarderobe!

Dugnadsgjengen!Dugnadsgjengen!Damegarderoben har i flere uker vært i bruk, men sist torsdag var det en aldri så liten åpning med kake og heder for de som fortjener det.

Garderoben har blitt riktig så fin med flislagt dusj, nye benker og ny panel. AF Glomsrød stod for armering og støping av nytt gulv i gammel garderobe og i påbygget. De stod også får flislegging av gulv og vegger, samt pussing av murverk. Riis Elektro AS har stått for den elektriske innstalasjonen og Rørlegger F. Jørgensen AS har hatt ansvar for sanitæranlegget. Alt annet arbeid med damegarderoben er utført av våre egne fantastiske dugnadsarbeidere, som uke etter uke la ned en iherdig jobb av deres fritid for å få garderoben i stand. Det er viktig at vi husker at vi driver en klubb som drives via dugnadsarbeid, og at ikke alt kan bli ferdig til en bestemt tid. Alt går som regel i orden, så lenge vi alle hjelper litt til.

All heder og takk til dere som har jobbet med garderoben. Dere vet hvem dere er.

DusjDusjMarsipankakeMarsipankakeFlere tok seg tid til å være med på åpningen.Flere tok seg tid til å være med på åpningen.