Tur-O sesongen er over

tur-o_2010-1Årets tur-o sesong er over og vi har fortsatt økning på antall deltagere. Det er meget gledelig og viser at det jobbes meget bra i tur-komiteen. I årets sesong er det blitt solgt 171 konvolutter som er en økning på 10% i fra fjoråret.

Det er også en markant økning i tilleggskort og det betyr at stadig flere og flere velger denne formen for mosjon. Her får man store muligheter til å bli kjent i regionen og man kommer ut på steder man aldri har vært. Nytt av året er at postene man har vært på, registreres på nettet og man kommer opp på en resultatliste gjennom året. Svært mange har tatt samtlige poster og undertegnede er en av disse. det har aldri skjedd før og kanskje er den innbygde konkuransen mellom lagene en medvirkende årsak. HSK trakk det lengste strået etter lenge å ha knivet jevnt med TFL.

På søndag var det avslutning på Venås og ca 40 møtte fram til kaffe og kake. Komiteen består av repersentanter for alle o-klubbene i byen. Hans Kurt Karlsen (HSK), Joar Wang (TFL) og Lars Åge Seim (GIF) på bildet. Frank Svarød er også med for Idd Sportsklubb.

På bildet ser vi også et utvalg av de som hadde klart å ta alle av årets poster samt at undertegnde var så heldig å ta imot den nyoppsatte vandrepokalen på vegne av HSK. Grethe Lunde, Jon Lien, Svend Arne Ytterbøl, Thore Kristiansen (foran), midten : Øivind Lunde og Mayna Nossen, bakerst: Thor Palmgren, Joar Wang og Hans Nossen. Alle tok alle 60 postene - Vi gratulerer.

Vi retter en stor takk til drivkreftene med Hans Kurt Karlsen i spissen, både i HSK og til de som er med fra de andre klubbene.

tur-o_2010-2tur-o_2010-3