Herrelaget nr 2 i Småland

Halden SK tok en sterk 2. plass i helgens Smålandskavle. Gutta løp jevnt bra og klarte til slutt å sikre sølvet etter et meget godt løp av Olav Lundanes.

Etter de 2 første nattetappene hvor Emil Wingstedt og Erik Axelsson løp for HSK, lå vi på en 6 plass. Det var her Lidingö la inn grepet om stafetten og sikret seg noen minutter på HSK og de øvrige lagene forøvrig. Jonn Are Myhren fra Lidingö løp meget godt på sin nattetappe og var vel det som utgjorde den lille forskjellen denne gang. Selv med strålende løping av Magne Dæhlie på sin 3.etappe og avansement til 2. plass, var ikke det nok til å kunne ta seieren denne gang. Jon Pedersen måtte gi noen minutter på sin 4.etappe og med over 6 minutter opp til ledende Lidingö ut på siste, kunne ikke en gang Olav Lundanes ta igjen dette forspranget. Olav løp inn til beste etappetid og sikret sølvet med ett minutt ned til lag nr 3.

Herrenes 2. lag løp jevnt og sikkert og endte til slutt på 61. plass med Lacho Illiev som avsluttet. Natteetappene tok Fredrik Eliasson og Torben Wendler seg av, mens Kristian Vad og Petter Bjørgul tok seg av 3. og 4. etappe.

Vårt damelag med Ane Sofie Næss Bjørgul, Guro Elisabeth Kolstad, Iliana Shardurkova, Elena Roos ble nr 19.