Barn ingen hindring

Vi noterer at Anne Margrethe Hausken is still going og det i 8.måned. Jeg husker at Lisa Vejalainen vant VM i 4.de måned og var imponert over det.

Må si jeg respekterer den holdning og guts som Anne Margrethe viser. Er man i form, så er man i form. Det viser med god grunntrening og riktig pleie av kroppen, er det ingen hinder å holde et rimelig godt fysisk nivå, selv med langtgående graviditet.

Mer på Aftenposten. Resultatet for Anne M ble jo også bra og at det ble en 2-min var dog litt kjipt etter det vi hørte :-).

Ellers begynner det nå å krible i reisefoten med tanke på Tiomila. Om 10 dager setter vi oss i supporter / løperbussen og setter snuta østover. TIO-mila er 17.de mai for alle HSK'ere og vi ser svært mye fram mot årets første høydepunkt. Vi stiller med gode lag og stemningen meldes er god. I herreklassen har vi dog mistet noen gode navn fra i fjor som er tøffe å erstatte, mens vi i dameklassen har fått 6 nye løpere inn i treningsmiljøet. Så selv med 2 gravide og 1 langtidsskadd, har vi gode damelag som på en god dag kan hevde seg godt.