Ny 3-års-plan stakes ut

klubbutvikling2Onsdag kveld hadde o-gruppa ved leder Karianne Hauge innkalt til diskusjon av ny handlingsplan. Klubbens nye leder, Øivind Holt innledet og tok del i diskusjonene.

Klubben har en rullerende plan som er basert på en 3-års periode og dagens plan går ut 2012-sesongen. Derfor er det viktig nå å se videre på våre hovedmål og tiltak for å nå disse målene. Organisasjonen er dynamisk levende og forandres kontinuerlig. (På bildet O-leder Karianne Hauge som ledet møtet)

Derfor er det viktig å både evaluere det som har vært og se fram mot nye muligheter. Ofte er endringer positivt og skaper ny entusiasme. Det var en god og gemyttelig stemning, men samtidig konkrete tanker om eventuelle strategiske valg fremover.

Det var bra deltagelse og det første møtet i den videre prosessen med å stake ut kursen videre. Resten av klubben / grupper skal også ha tilsvarende møter og med det til slutt kunne resultere i et handlingsdokument for perioden 2013-2015. (nederste bilde: den gamle planen gjennomgås og med leder Ø. Holt i bakgrunn)

Handlingsplan 2010-2012

klubbutvikling