15 stafetten

midten_mai_2012_053Årets 15 stafett ble arrangert ved Skullerudstua og Halden SK stilte med et lag i stafetten og med to lag i ungdomskonkurransen. Vi ble nr. 11 i årets stafett med en jevn og god løping gjennom hele stafetten og flotte avslutningsetapper av Bodil, Peter og Jon.

1.etp: Karianne, Ingvild og Randi, 2.etp: Felix, Øyvind H og Marius, 3.etp:Karoline, Nora og Synne, 4.etp: Svend Arne, Heidi og Geir T

For 12 år og yngre arrangeres det en egen Ungdomskonkurranse parallelt med 15 stafetten. I Ungdomskonkurransen stilte Halden med 2 lag. Det eldste laget "Sjefene" besto av Kristoffer Sandbæk Grønnerød, Hanna Moum og Elisabeth Brække. På det andre laget "Friskusene" løp Sondre Ahlsen, Martin Brække og Jakob Torgersen.

 

Konkurransen var ikke helt som et vanlig o-løp. Lagene fikk på forhånd utdelt et kart med mange poster på, poster som ga ulike poeng etter hvor langt unna de var plassert. I løypa var det også lagt inn en klatrestafett og spørsmålsposter, der det var mulig å kapre ekstrapoeng. I løpet av 60 min skulle lagene skaffe så mange poeng som mulig. Dersom man gikk over tiden, fikk man minuspoeng. Dette ble ikke noe problem for våre lag som begge rakk flere enn de postene de hadde planlagt og i tillegg kom de i mål på godt under en time.  

Resultatene var ikke klare da vi gikk fra løpet i går, men det aller viktigste var at begge Ungdomslagene tok ut alle krefter og var slitne, blide og fornøyde etter løpet.

Bilde_005 Bilde_006 Bilde_002
midten_mai_2012_056 midten_mai_2012_058