Bjørn Axel vs Jens Erik

Med fare for å bli avslørt som PR kåt, så blir det en liten artikkel om lørdagens mest alvorlige og viktige dyst, det vil si hvem er kongen i skogen av Bjørn Axel Gran eller undertegnede.  En konkurranse eller veddemål om man vil, har nå gått over 2 år og endelig er det klart for finalen. I publikumsløypa til mellomfinalen NM-Herrer skal vi altså gjøre opp en gang for alle hvem som er sjefen i o-løypa.

Det begynte i 25-manna korten for 2 år siden, fortsatte i fjorårets o-festival, Blodslit og 25-manna kort før vi tar avslutningen på en skikkelig krevende løype i Maridalen. Skader, gubbestrekker, utallige influensaer og andre mer eller mindre bortforklaringer har medført at dette har trukket ut i tid. Veddemålet gikk ut på best totaltid sammenlagt etter 5 løp. Disk eller katastrofeløp har en cut på 5 minutter og dette har jo slått til for begge. Så foran lørdagens løp er status at Bjørn Axel har en liten fordel på 57 sekunder. Som dere ser av matrisen under har det vært jevnt og ujevnt. 

I morgen er det fri start etter at siste herreløper har gått i mål i NM klassen, og vi har da også mulighet til å måle oss mot de helt beste. Målet for undertegnede må være å bruke under dobbelt så lang tid som vinneren, noe som kan bli tøft. Formen er finpusset med en tur på rulleski på onsdag da det ryktes om fordel med armstyrke opp og ned alle kneikene og litt apakattstreker mellom postene. Spenningen er om strekker i legger og lår holder seg unna.

Formen til Bjaxel rapporteres være meget bra, trolig spisset med intervall-trening i bakken opp Hugins vei gjennom hele sommeren.

I frykt for at tvilsomme midler blir tatt i bruk, har vi kontaktet anti-doping Norge slik at det blir tatt reglementerte tester og prøver i forkant og etterkant av konkurransen.

Hva er så gevinsten ? - jo en bedre middag med respektive i et av Haldens beste vann- og spisehull. Taperen betaler maten og vinneren trøster med å dekke tilbehøret. Og jeg ønsker Bjaxel herved lykke til og håper på en konkurranse i med fail play. I morgen kl. 16.00 er det avgjort.

 

Bjørn Axel Jens Erik
25 manna 2010 0,05
O-Festivalen 2011 5,00
Blodslitet 2011 0,52
25 manna 2011 5,00
Status 0,57