Øivind Nielsen fikk Grottaprisen

Grotta2Grottaprisen 2012 ble utdelt på årets Bacalao-samling på Høiås. Og det var Øivind Nielsen som mottok prisen på kveldens sammenkomst blant gubbegjengen. Det var komite-medlem Anne Julsrud Haugen assistert av den nye hyttesjefen, Kari Lye Moum som stod for utdelingen. Øivind har som leder i gubbegjengen vært som et lim i gruppa i mange år og sørget for at svært mye er blitt utført på Høiåsen.

 

Årets Bacalao samling huset 22 gubber i forskjellig aldre og det var en særs fin anledning å dele ut årets pris. Det vanket mange gratulasjoner og det var en meget fortjent pris som ble gitt til Øivind. Stemningen var meget god og det er jo ikke hver gang at det dukker damer opp på gubbenes samlingskveld.
Anne stod for selve utdelingen og trakk fram Øivinds mangfoldige innsats gjennom mange år. I tillegg til også være en meget aktiv o-løper og mosjonist. Som bl.a. har fullført 24 Blodslit opp igjennom årene. På bildet under er hele gubbegjengen samlet med en fornøyd prisvinner i sentrum og utdelerne også på plass. Kari Lye Moum er forøvrig den nye lederen for Høiåsanlegget og benyttet anledningen til å hilse på noen av Høiåsanleggets mest entusiastiske brukere og ikke minst beste bidragsytere gjennom mange tiår.

Kveldens Bacalao-samling var den 12 i rekken (?) og som vanlig var det Frits Køhn som var ansvarlig for matlagingen. En rett som både Anne, Kari og undertegnede fikk smake på før vi vendte nesa hjemover igjen. Og forlot en munter og glad gjeng på åsen.

Grotta1

Annes tale:

I år er det ønske om å dele ut Grottaprisen under gubbegjengens baccalaomiddag da vedkommende som skal få prisen er en del av denne gruppa.

I årets komite for prisen sitter leder av klubben, Øivind Holt, og jeg. Øivind kunne ikke møte i dag, men sender i stedet den nye hyttesjefen i klubben, Kari Lye Moum.

Grottaprisen ble opprettet i 2003 etter initiativ fra Jens Erik Mjølnerød. Statuttene er:

I Halden Skiklubb er rekruttering av barn, ungdom og voksne til klubben svært viktig for at organisasjonen lever videre. I dette arbeidet er vi avhengige av tillitsmenn og –kvinner som gjennom lengre tid legger ned et arbeid med dette for øyet. Grotta Prisen tilfaller en person som har gjort en stor innsats for å trekke nye mennesker til klubben, sørge for at de trives og være en inspirator til andre klubbmedlemmer.

Tidligere prisvinnere er Arnt Edvin Andersen, Einar Haugen, Hege Næss Bjørgul, Hallvard Nordbrøden, Erik Hauge, Kjetil Bjørlo, Kajsa Nilsson, Bjørn Axel Gran, Frauke Schmitt Gran.

Så over til han som skal motta prisen for 2012:

Han er limet i gubbegjengen, har en samlende rolle og tar ansvar. En aktiv idrettsmann med sine 24 fullførte Blodslitet, merket i Birken og flere kamper på Kviks A-lag. Han har lenge hatt verv i Halden Skiklubb og sitter i hyttestyret. De fleste skjønner at dette er Øivind Nielsen.

Du får dette vandrekruset, et diplom, og en gavesjekk på 1000 kr på Brygga mat og vinhus. Dit kan du ta med deg din bedre halvdel for et godt måltid mat. Gratulerer!