KM Langdistanse i Moss

KMPetterogTrygveÅrets km i klassisk langdistanse ble arrangert av OK Moss ved Ringvoll i dag. På fjorårets Lørdagskjappen-kart ble et hyggelig og godt arrangement for ca 170 deltagere. På et godt og oppdatert kart, fikk vi variert terreng og til tider krevende undervegatsjon. På bildet omkranser Petter N Kildebo og Trygve Løvli dagens vinner fra FSK i klasse H15-16

 

Det var mange fine HSK prestasjoner og Marcus Millegård stod utvilsomt for den beste i dag. Med en kilometertid på ca 6 1/2 minutt vant Marcus H21 foran FSK guttene Christian Karhs og Sindre Østhagen. Ellers er det å ønske den gamle Jukola-vinner, Jon S Mjølnerød tilbake i kretsløp-manesjen med overlegen KM seier i klasse H50 i dag. I klasse H15-16 tok Petter Kildebo og Trygve Løvli henholdsvis sølv og bronse i dag. Vi noterer også en meget god prestasjon fra Runa Lien Backstrøm i klasse D40. Våre eldre jenter i D40 er i meget god form og Runa vant med klar margin i dag. Vi bøyer oss i støvet.

Øvrige resultater må vi henvise til arrangørens hjemmesider. Ca 40 deltagere fra klubben deltok og totalt 163 påmeldte i dag.

Resultater finner du her

KMMarcus

Marcus Millegård leverte et godt løp i dag og KM vinner H21.

KMJonS

Jon S Mjølnerød vant bøtta og km medaljen med klar margin til flerfoldig VM medaljør, Tore Sagvolden.