25manna 2019

25manna ble i år arrangert sør i Stockholm, rundt Haninge. Terrenget var typisk Stockholm-terreng med mange stier og detaljrike kollepartier, og som oftest veldig raskt. Halden SK stilte i år med to sterke lag, selv med en haug av forfall, og at vi manglet noen av våre beste løpere som var på treningssamlinger mot vm i Danmark i 2020. Vi hadde selvfølgelig mål om å prege stafetten, selv om kanskje de helt fantastiske plasseringene ville bli vanskelige med så mange klubber med gode lag! Startskuddet gikk av klokken 9, og stafetten var i gang. Selv med en litt start hvor 1. laget havnet noe bakpå løp de neste etappene veldig bra og vi var oppe på 10. plass etter 3 etapper (3. etappen var parallell-etappe med 4 løpere). Dessverre var vi veldig uheldig på 4. etappen med en stygg skade på en av løperne. Dette er sånt som skjer, og denne gangen ble utfallet ganske avgjørende for oss. Vi tapte masse tid til teten og var ute av krigen om de virkelig gode plasseringene. 1. laget løpe deretter veldig sterkt, og gikk fra 120. plass til 26. plass til slutt da Kine løp over målstreken på siste etappe. Stemningen i Halden-leiren var god selv om plasseringen ikke ble helt slik man ønsket. Vårt andre lag ble 120. Selvfølgelig kjedelig med en skade på laget, men det gjør bare at vi kommer sterkere tilbake neste år!

Dagen etter var det klart for den tradisjonsrike 25manna-korten. Løypene her innbyr alltid morsomme og korte strekk i raskt terreng. 25-mannakorten gikk i samme terreng som stafetten. Her var det svært mange gode plasseringer for HSK’erne. Vi fikk tre seire med Bodil Helgerud i D35, Idun Kristine Felde Olaussen i D20 og Emil Wingstedt i H40. I tillegg ble Iliana Ilieva nummer 2 i D35, Joachim Carlsson 3 i H45, Erlend Brendstuen 2 i H20, Olav Lundanes 3 i H21E, Lacho Iliev 3 i H35, Ville Wingstedt 4 i H10, Anja Wingstedt 4 i D40, Ida Marie Næss Bjørgul 5 i D21E, Mats Haldin 5 i H40, Karianne Hauge 5 i D35, Markus Holter 5 i H21E-2, Mats Nordbrøden 7 i H21E-2 og Hanne Lerche Raadal 9 i D50. Klubben gratulerer med flott innsats!

Som vanlig ble 25manna en flott tur for alle, for de aller yngste, for juniorer og ungdom, for den øverste eliten, for veteranene og for alle supportere som var med på turen! 25manna samler alle sammen, og det er virkelig her klubben stråler på sitt sterkeste, uavhengig resultat!1. laget2. laget