En stor takk til Sparebank1 Østfold Akershus

Bilde av vertikal logo positiv

Idretten opplever som mange andre tøffe tider i disse dager og aktivitetene ligger på et svært lavt nivå. Så fredagens tlf. samtale med Sparebank1 Østfold Akershus var meget hyggelig og overraskende.

Det var Per Ivar Snarberg fra Sparebank1 Østfold Akershus som ringte. Siden vi var samarbeidspartner med banken, ønsket de å gi oss en ekstra støtte i disse corona-tider. "Vi vil gjerne bidra med 75.000,- til dere", var det svært overraskende og ikke minst hyggelig budskapet fra Per Ivar.

Sparebank1 har vært hovedsamarbeidspartner til Halden SK gjennom svært mange år, og deres støtte har betydd uendelig mye for vår drift opp igjennom årene. Enten det være seg til barne- og ungdomsidrett, til toppidrett eller tilrettelegging for mosjonister i marka.

Høisåmarka er jo en arena som benyttes av mange, selv i disse tøffe tider og vi anbefaler folk å komme seg en tur ut dersom man ikke er syk. Viktig å holde god avstand og sørge for å følge gjeldene smittevernanbefalinger av myndighetene.

Vi kan også nevne at familie- og barnpakka på tur-orientering nå lagt ut til gratis nedlastning. Men husk avstand og ikke store grupper. Denne kan du finne på www.turorientering.no

Så igjen takk til Sparebank1 som bidrar til å holde et godt aktivitetsnivå i vanskelige tider. 

Det blir bra igjen!