Faktura for medlemskontingent

kakefest7Endelig - nå er faktura for medlemskontingent og aktivitetsavgift sendt ut.Mange av våre medlemmer har etterlyst denne fakturaen i deres innboks og unnskyldningene fra ledelsen har vært mange som usikkerhet rundt Medlemsnett, bytte av tillitsvalgte, oppdatering av medlemslister og coronasituasjonen, etc. En viktig jobb har vært at ale de tiilitsvalgte har gått gjennom sine lister og sortert på aktive og ikke-aktive. Som kjent har et vært mindre aktivitet på grunn av coronasituasjonen og vi ønsker ikke å kreve aktivitetsavgift for aktivitet som ikke har vært tilbudt.Dersom vi likevel har sortert noen feil - vennligst gi beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og vi vil justere faktura opp/ned etter behov.

Et tips til de som har barn/ungdom som får støtte fra Fritidskortet: oppgi KID-nummeret for barnet i fritidskortet-løsningen. Kommunen gjør dermed en innbetaling mot samme faktura. Ev. restbeløp betaler familien selv til Halden SK. Medlemsnett håndterer flere innbetalinger på én faktura :-)

Tilsvarende - noen medlemmer har tilgodehavende (og får nå beskjed om dette). Detet kan trekeks fra på den utsendte fakturaen - Medlemsnett håndterer også dette.