Flotte prestasjoner på Blodslitet

Hele 50 HSK-ere deltok på Blodslitet denne helgen, og til tross for ultralange løyper var det bare blide ansikter å se etter målgang. 

Firegutter3

Blodslitet ble lørdag arrangert fra Tomb videregående skole i Råde. Løpet representerer for mange avslutning på konkurransesesongen, og samlet ca 1100 løpere. Det var fint høstvær og gode løyper i et terreng som ikke har blitt brukt til konkurranser siden 1993.

I den lengste løypa var det tett kamp mellom Lukas Liland og Magne Dæhli hele veien, en kamp som Lukas vant med kun 10 sekunder etter nærmere 24 km og 2 timer og 10 minutters løping.

Av pallplasseringer ble det klasseseiere til Joel Bronebakk Johansson (H11-12), Jon Steinar Mjølnerød (H60), Ellen Kathrine (D50) og Vendula Haldin (D40), 2. plass til Olav Lundanes (H35) og Magne Dæhli (H21E) og 3. plass til Øyvind Helgerud (H45) og Fredrik Eliasson (H40). Det var også mange gode prestasjoner under pallplassene - alle resultater er tilgjengelig her.

Foto: Ane Sofie Næss Bjørgul, Guro Bryggen og Irene Felde Olaussen.

Magne3Trejenter

AnneEriFellesstart

ThomasLasse

FellesstartHapen

EliskaBodil2AndreasVendula3EliCathrine2FredriksGuilhem2HåkoningeranneJohanfredrikvilleSixten

minnaOlavEllenCathrineBodilFredrik2GeirGuilhemOlav2OyvindIMG 6377PederRaulSverreogMartinVendulaJoEliCathrine2BjaxelIMG 6379