Vellykket Haldenmesterskap

Haldenmesterskapet ble i år arrangert i samarbeid med med Atomen O. Løpet gikk fra Bjørbekk i Rokke, med Jon Steinar Mjølnerød som løypelegger og Bjørn Brække som parkeringsvakt og alt-mulig-mann. Det var godt oppmøte på løpet, som samlet over 70 løpere!

Jon Bjørn Erle Kristine

Rammene for arrangementet var upåklagelig. Etter lang tid med sol og svært varmt vær, var det bare godt og forfriskende med regn idag. Jon Steinar hadde laget gode og varierte løyper i det fine terrenget ved Bjørbekk. Og man kunne starte innenfor et tidspunkt på hele 4,5 timer (kl. 13.30 - 18.00)! Tradisjonen tro var det løyper på 500 meter, 1000 meter og 1500 meter, samt en nybegynnerløype. N-klassen løp nybegynnerløypa. Klassene D/H12 og D/H 70- løp 500 og 1000 meter, og D/H14,16, 17-, 50- skulle løpe alle tre løypene. Men det var fullt mulig å løpe de løypene man ønsket, og dermed stille utenfor mesterskapsklassene, noe enkelte benyttet seg av. 

kart

Nytt av året er at plasseringen i de ulike klassene avgjøres av sammenlagt plassering i de ulike løypene (ikke av sammenlagt tid). Skribenten her er usikker på når resultatlisten kommer, og viser inntil videre til Facebook-siden til Atomen O, hvor man finner resultetene i hver enkelt løype.

Det var bare blide fjes å se overalt på arena, selv om noen hadde hatt en litt lenger vei enn nødvendig mellom enkelte poster. Gratis kaffe og kake, laget av medlemmer i Atomen BIL, med støtteapparat, gjorde at mange var igjen lenge etter målgang - og slo av en prat med kjente og ukjente. 

Takk for et flott arrangement!

stripe1

IMG 7202IMG 7201

IMG 7204IMG 7206

IMG 7207