4 ferske kretsmestere og tilsammen 12 medaljer

Under dagens kretsmesterskap på mellomdistanse kunne Halden SK sine løpere tar med seg hjem tilsammen 12 kretsmedaljer, hvorav 4 i gull.

IMG 4608

Trøsken IL åpnet i dag sin Harehjellhytta til kretsens konkurransesultne o-løpere. Løypene gikk i en del av Agnaltskogene som ikke har vært brukt i løp på mange år. Her ventet en god blanding av nydelig blåbærskog og røffe partier med hogstfelt og skrentrekker. Noe som de fleste av våre løpere behersket meget bra.

Vi gratulerer våre ferske kretsmetsere: Kine Dæhli i D17, Magne Dæhli i H17, Ville Wingstedt i H14 og Fredrik Eliasson i H40. Sølvmedaljene gikk til Minna Wingstedt i D16, Ellen Kathrine Svendsby i D50, Ingrid Bronebakk i D17, Olav Lundanes i H17, Andreas Johansson i H40 og Øyvind Stokseth i H50. Bronsemedaljene gikk til Bodil Helgerud i D40 og Eirik Nordbrøden i H60. Hurra!

Ved siden av KM-resultatene kunne det observeres mange unge og lovende i skogen. Familiene Haldin, Helgerud, Stokseth og Iliev bidro med minst 2 barn i de yngste klassene mens foreldre løp i tillegg i sin egen klasse. Flere nye UFO-barn/voksne tok seg turen til Trøsken og vi trekker i dag spesielt frem UFO-mamma Nanna Signebøen, som vant klassen C-åpen, etter å ha startet med orientering i år.