Fire pallplasseringer i Veteranmesterskapet sist helg

Mens junior- og seniorløperne løp NM i Kristiansand i helgen, var et lite knippe veteraner på Veteranmesterskapet i Vikersund. Disse slo godt fra seg, og det ble pallplasser på både Andreas Johansson (1. og 2. plass), Emil Wingstedt (1. plass) og Heidi Stokseth (1. plass). 

Emil Heidi Andreas

Veteranmesterskapet var i år slått sammen med Modum 2-dagers, i tillegg var det sprint fredag kveld. Alle løpene gikk i nærheten av Vikersund. Ekstremværet Hans og mye nedbør den siste tiden hadde satt sitt preg på arrangementet, og i PM kunne man blant annet lese at "på grunn av nedbøren kan det bli inntil 1,5 km å gå fra parkering til arena lørdag og søndag". Men "det er ingen fare for flom på arenaen"! 

Våre løpere behersket både terreng og føre. På fredagens sprint vant Andreas Johansson H45, og han tok en 2. plass på lørdagens langdistanse, som ble vunnet av Emil Wingstedt. Heidi Stokseth vant D45 på søndagens mellomdistanse, og med dette fikk HSK én topplassering hver dag!

I tillegg til dette fikk vi tre topp-ti plasseringer. Tor Ragnar Andersen (H65) ble nr. 5 på fredagens sprint og Øyvind Stokseth (H50) ble nr. 5 på mellomdistansen og nr. 6 på langdistansen.  

Fullstendige resultater finnes i Eventor: Sprint - fredagLangdistanse - lørdagMellomdistanse - søndag

Noen bilder fra Veteranmesterskapet

Alle bildene nedenfor er tatt av Terje Pettersen. 

Tor Ragnar Foto Terje PettersenOyvind Foto Terje Pettersen

Terje Foto Terje PettersenArena Foto Terje Pettersen