NC finale og junior NM-stafett

Sist helg dro en liten gjeng fra Halden SK til Tromsø for å løpe norgescup finale og junior NM stafett.

Sverre

Nydelig terreng

I Tromsø møtte vi på tre spennedene konkurranser, med krevende løyper og et aldeles nydelig terreng. Det var noe helt annet enn østfoldterrenget. For å sitere Sigrid: "Det er som om noen har tatt gressklipperen og klippa ned all lyngen». Det var altså klart for tre fartsfylte konkurranser.

Resultater

Helga startet med en sprint i Tromsø sentrum. Løypene innbød til høy fart og krevende orientering. Her løp Sigrid Schmitt Gran inn til en flott 5.plass i D17-18. Lørdag var det klart for norgescup mellomdistanse, og siste norgescup for året for juniorene. Anja Hole løp inn til 9. plass i D19-20 og Sigrid Schmitt Gran kom på 10. plass i D17-18. Søndag løp seniorene norgescup langdistanse med jaktstart, mens juniorene løp junior NM stafett. I damestaffeten løp Anja og Sigrid gode etapper for Halden, men vi hadde dessverre ikke fullt lag og fikk derfor ikke fullført stafetten. På herresiden Halden løp inn til 17. plass i H17-20, med Martin Bryggen, Sverre Sandvik og Sigurd Saxe Sandvik på laget.

Alt i alt var det en opplevelsesrik helg med mange gode opplevelser, nyttige erfaringer og spennende konkurranser for alle sammen!

Resultater fra helgens løp: NC sprint - NC mellomdistanse og O-idolJunior NM stafettLangdistanse jaktstart

Alle foto: Anders Felde Olaussen

Henrik og martinSigridSigurd