Halden SK ønsker God Jul

IMG 2140

Halden SK ønsker alle ei God Jul og et Godt Nyttår.

Året 2023 har vært et bra år for Halden SK. Resultatene inkluderer en 3-plass i 25-manna, EM medaljer, NM Gull i stafett, Kongepokal, NM Gull, NM medaljer og Hovedløpsseire. Nesten alt vi ønsket oss fikk vi. På treningene for UFO kryr det av engasjert ungdom, og på Lumonite-league løpene er det plass for både elite og bredde.For oss veldig gledelig at Raul ble kåret til Årets trener i Norsk Orientering. På Høiås har det blitt lunt og varmt inne, og ute ser vi at Grillhytta reiser seg. Nå til jul fikk vi til og med snø og skiløypene ligger klare for en kjapp tur etter for store måltider. Glemt er heller ikke Grenserittet - vi satte oss som mål å arrangere alt basert på dugnad, gi en fin opplevelse og gå i overskudd. Det klarte VI - og Grenseritett fortsetter å være den økonomiske turboen i vår satsning på toppidrett.Og tradisjonen fra gamle dager ble opprettholdt med å arrangere Natt-NM. Neste år kommer vi tilbake til kunst-snø anlegegt i Tistedal og arrangerer Halden O-meeting. Vi gleder oss til å se den norske elite og bredde starte o-sesongen for riktig i Halden.

Stor aktivitet i o-løypa, på turer og samlinger og på Høiås hadde ikke vært mulig uten gode saamrbeispartnere.Vi har nå inngått en ny 3-års avatle med Trimtex (Draktleverandør HSK), og er i god dialog med hovedsponsorene Eiendomsmegler1/Sparebank1 Østfold og Akershus og Kynningsrud. Vi sender også en takk til Jensen og Scheele,  Runes o-utstyrSpenstLumoniteInteroptikThon Hotell, Smart Innovation Norway, Maximus O-meeting, Riis Elektro, Sørby Utleie, Apotek 1 i Halden, Halden Arbeiderblad og Sparebankstiftelsen. Vi benytter også muligheten til å sende en julehilsen til de andre klubbene i Halden Idrettsråd - den kommunal støtten til drift av lysløypene ble i fjor bevilget for 2023 og 2024.

Jul og nyttår betyr også at det lakker mot skriving av årsrapport og planlegging av årsmøte. Årsmøtet vil finne sted på Høiås onsdag 14. februar. Innkalling og sakspapirer kommer på nyåret - men allerede nå kan spørsmålet komme om du kan bidra, mange tillitsvalgte er på valg og valgkomiteen gleder seg for alle som sier ja. På årsmøte vil vo også vedta en ny Handligsplan for 2024-2029. Det har vært gøy å se engasjementet i gruppene, på medlemsmøter og pr e-post med gode innspill for en ny plan.

Sist men ikke minst betyr jul og nyttår fri fra jobb og skole - husk å ta deg tid til en ekstra trening eller en litt lengre tur en planlagt. En julegave kan også være å be med seg en nabo eller en venn på treningsturen. Gaven er gratis og gleder mye. Kanskje legges der en utsepkuelrt plan for Tiomila eller Jukola - eller en plan for å vinne idealtidsløpet i Gubberunden.