Pokalen til HSK!

Bjørn Mo, 78 år og 1 etappeløper!Bjørn Mo, 78 år og 1 etappeløper!Årets klubb KM stafett ble arrangert av Varteig O-lag i dag i et ufyselig vær. HSK klarte å stille 7 lag på beina og var som regjerende "mester" opptatt av å sikre pokalen med hjem igjen. Og det klarte vi.
Selv om Fredrikstad vant dobbelt holdt det ikke i sammendraget da HSK fikk 4, 6 og 7 plass til slutt. Vi har i de siste årene stilt med jevne lag og det har som regel holdt til å ta hjem pokalen. I dag var vi aldri i nærheten av FSK etter 2. etappen, men med jevne løp tok vi sammenlagtseiren. Her er det de 3 beste lagene som teller og da FSK hadde problemer med sitt 3. lag gikk det veien.
27 lag stilte til start og det er det laveste på mange år. I fjor var det 37 fullførte. Tidspunktet nå i høstferien må ta skylda for dette. Vi selv har normalt hatt med 12-13 lag. Denne stafetten synes jeg alltid har vært gøy, men i dag ble det surt, kaldt og mye spredning. Men kaffen og kakene smakte bra.
Og tror vel at denne stafetten med hell kan legges i lettløpte terreng med litt kortere bestetider og at det kan bli en jevnere stafett.

Resultater