En helt vanlig mandag i Halden!

Ivrige UFOer!Ivrige UFOer!Mandagene i Halden består av mange forskjellige treningsopplegg for små og store både på Låby og Remmen.  

På Låby er det trening for Idrettskolebarn, og de aller yngste UFOene. Humoren, flørtingen og snakkingen har til tider vanskelig for å roe seg, men det er også en viktig del av treningen det at man har det gøy og er sammen med andre. Hver og en av barna viser en iver og glede for det de holder på med. Får de beskjed om en oppgave de ska l gjøre, gjennomfører de den med sin beste innsats ved å gjøre sitt beste. Det er inspirerende å se på alle barna som mandag etter mandag møter opp med ny energi og glede.

Remmen er stedet for de litt eldre, hele tre grupper er i aksjon samtidig. UFOer, juniorer og seniorer. På programmet står teknikktrening, styrketrening, hinderløype, fotball og baksteball. Kenneth forteller det at grunnen til at vi driver med teknikktreningen er å bli stabil i overkroppen og å forbedre løpsteknikken, mye grunnet at mange løp arrangeres i kontinental terreng.

Ungdommene hopper ivirig over bukkene, en etter en. Ved å ta seg en titt over skulderen kan de se våre seniorer holde på med mange av de samme øvelsene som de selv gjør. Det er inspirerende å kunne se hvor god teknikk de har og at man en dag selv kan komme så langt. Som Kenneth sier er det viktig å komme i gang med teknikktrening i ung alder og etter hvert forbedre seg. Seniorene ligger jo flere år foran mange i løypa, men man ser at ved å legge ned mange treningstimer med hard jobbing kan man en dag selv komme til dette stadiet.

Inni mellom pustingen, gleden og energien er det noen jenter som pugger tyskgloser, det er viktig det å ta vare på skolen som er en viktig del av hverdagen for mange. Et siste tips fra Kenneth før han måtte hjem å spise var at innen ti minutter etter endt trening bør man innta en banan og 2 dl sjokolademelk og innen to timer bør man ha inntatt et større måltid.

Vintertreningen har akkurat begynt og vi ser frem i mot mange nye og energirike mandager i Halden!

  Gry og Solveig!Gry og Solveig!Mats og Schive!Mats og Schive!Seniorene!Seniorene! Teknikk!Teknikk!Hallvard trener sin gruppe!Hallvard trener sin gruppe!Juniorer/UFOer driver teknikk!Juniorer/UFOer driver teknikk!