KM-sesongen er i gang

KM seier til Mattias i dagKM seier til Mattias i dagMed KM-mellom i Fredrikstad i dag er årets KM-sesong i full gang. Neste helg følger KM-lang og KM-stafett. Det er fortsatt slik at et KM henger litt høyere enn et vanlig kretsløp og vinne en medalje er litt stas. I dagens løp ble det mange medaljer til HSK. Resultater kommer på FSK sin hjemmeside. I H17 vant Magne Dæhlie foran HSKs Mattias Karlsson som med det ble KM-vinner fra Østfold. Sindre Saksæther fulgte rett bak. I D17 vant Mari Fasting foran Maria Hoffmann og Vendula Klechova. Resultater her.

KM-gull til Gry GranstedtKM-gull til Gry Granstedt2. plass til Hans Huseby i H502. plass til Hans Huseby i H50Nye fjes på treningaNye fjes på treninga