HSK i Småland - jentelaget nr 5

Jentelaget på 5 plassJentelaget på 5 plassJentelaget tok en fin 5.plass på helgens Smålandskavle. På laget løp Gry Granstedt (natt), Maiken Norsted KIldebo, Sigrid Ottestad Hansen (lånt fra Gimle) og Malena Asheim Birkeland. Liveresultater her . Og en stemningsrapport fra laglederen følger her..

Vi startet turen med innkjøp av hekleutstyr på sparkjøp, svinesundsparken. Deretter var det 4 jenter som heklet hele tiden. Maiken var proffen tett fulgt av Gry. Malena og Sigrid var nybegynnere til å starte med men etterhvert ble de også veldig flinke.....
Det var visst en glimrende oppladning. Gry kom inn i ledelse på natt-etappen. Det holdt etterhvert til en 5 plass. Maiken fulgte godt opp på andre etappen og vekslet som nr 6. Etter återbud fra Frøya, Ingeborg, Martine og Gina ble det Sigrid, som stilte til start på 3: etappen . Vi forandret påmeldingen til et kombinasjonslag  Halden/Gimle (som aldri ble registrert i resultatene). Sigrid vekslet som nr 3 tett fulgt av flere lag. Malena avsluttet strålende. Hun spurtslo Sävedalen i kamp om 5:e plassen ,den siste premieplassen.
4 stiftemaskiner kom med hjem til Halden. Garnnøstene tok slutt og neste års Smålandskavle kom på tale, noen felte kommentaren, da skal vi vinne. Dette er et godt utgangspunkt før den lange vintertreningsperioden. Jentene er i hvert fall skikkelig motiverte for å trene i vinter. Hvem tar plassene på laget til neste år?
 
Jan.