Østfold kretsting

070212_kretsting1.jpg070212_kretsting1.jpgO-kretsen avholdt kretsting for en stund tilbake.

Nytt styre ble valgt med Knut Ramstad (SOL) som leder. Monica johansen fra OK Moss etterfulgte HSKs Arnt Edvin Andersen som ga seg etter 4 år som leder i Trenings- og rekrutteringsrådet. Kjell Lunde, Varteig IL fortsetter som leder i teknisk råd.

Kretsens aktivitetskonsulent Bent Olav Aamodt orienterte om planlagte aktiviteter i vinter og kommende sesong.

Allerede i slutten av mars blir det busstur til Hillerød og SpringCup.

Deretter går det slag i slag med Østfoldsprinten og Ungdomsserien. Denne blir sponset av Sport8, med premier, ledertrøyer og spurttrøyer. I begynnelsen av juni er det HSK som skal arrangere interkretskamp. I august er det Hovedløog o-landsleir i Bærum.

Skaukarenes pris ble delt ut til de beste i H/D11-12 og D/H13-14 i 2006 sesongen. Espen Bjørk og Petter Næss Bjørgul fra HSK vant hver sin gutteklasse ( se bilde).

070212_kretsting2.jpg070212_kretsting2.jpgKaisa fikk kretsens fortjenestemedalje for sin bronsemedalje i NM (se bilde)og prisutdeler Per Oscar Larsen fikk en klem han nok ikke glemmer med det første. Emil fikk håndstrikkede vanter og sokker for sine gull i EM og VM mens Jarko fikk vanter for sin sølvmedalje.

HSKs utfordring for inneværende år er at vi må stille med et medlem til valgkomiteen. Dessuten må vi ta en debatt på om vi vil at ordningen med aktivitetskonsulent skal fortsette etter prøveperioden på 2 år går ut ved neste årsskifte.


PS! Webmaster beklager at denne artikkelen ble publisert veldig sent.