Liker du gå på ski?

Dersom svaret er ja, må du kjenne din besøkelsestid denne uken. For det er meldt strålende sol på onsdag og torsdag. Og kanskje helt til helgen også.

Undertegnede tok en tur i lysløypa i kveld, nærmere bestemt fra parkeringsplassen ved Holmenkrysset (ved Fjeld), videre til Ekelimoen og opp til Høiås. Gnistrende føre, gode ski og bare fine opplevelser. Vel oppe på Høiåshytta ble det noen runder i 2km som faktisk er enda bedre, dog med hodelykt (som man ikke behøvde i månelyset). Med glitrende snøkrystaller, noen minusgrader og minner tilbake til gode skivintre, ble det en fin kveld. Og jammen var ikke hytta åpen denne kvelden også og vi stakk hodet innom for å hilse på Einar som hadde tatt en tørn. Med fyr på peisen var det rett så trivelig. "Det har ikke vært så mange innom", men kanskje det kom noen senere på kvelden.
Vi tror det kommer til å bli riktig folksomt til helga og da får vi håpe at hyttevaktene har vaffelpressa klar. Kanskje du må ta med solkremen også?
Det må nevnes at hytta er åpen på torsdagkveldene fra 17.00 til 21.00 i tillegg til søndagene hver eneste uke i tursesongen. Og er det godt skiføre er det utvidede åpningstider.  Det meldes på våre hjemmesider.