Status fra skiløypene i Høiåsmarka

Det er strålende skiføre i Høiåsmarka og alle bør utnytte mulighetene til å få fine skiturer så lenge været er på vår side. Det er nå kjørt dobbeltspor fra Demma og over til lysløypa, så da kan man parkere ved bommen på Høiåsveien og komme inn i marka på denne måten. Videre er det kjørt dobbeltspor fra Høiås og bakover (nordover) på gruveveiene mot Bjørbekk og mot Stangås. Vi pratet med Henry Arnfinn på tirsdag og da skulle han kjøre spor helt fram til bommen ved Bjørbekk i dag (onsdag). Da har du mulighet til å komme inn i marka vestfra også. Skulle det også bli oppkjørt ytterligere nordover mot Kjølen og koieveien, vil vi melde dette på våre hjemmesider.

Undertegnede var en tur ute i sporet på tirsdagskvelden og det var meget god gli i snøen og fine spor. Og kunne med glede konstatere at det er mange ute og går på kveldstid, spesielt i lysløypa.

Hytta har hatt åpent i vinterferien, både på dagtid og kveldstid. Vi holder dog stengt på fredag, mens lørdag og søndag er det åpent på dagtid. Og ser vi på langtidsvarselet over helga, skal det bli mildere. Så kom an folkens, skal du smøre med blått må du ut nå. Det er meldt mildere til helga og uka.