Løypekart Høiåsmarka

Helmine Herrebrøden på vei til HøiåsHelmine Herrebrøden på vei til HøiåsMed dagens snøfall kan vi melde om gode skiforhold i marka. For de som ikke er så veldig kjent i området legger vi ut et kart med løyper på samt markering av noen parkeringsplasser.
Henry Arnfinn har kjørt løypemaskin også i dag og spesielt fra Bjørbekk (2,7 km til Høiås), 2 km sløyfa på Høiås og Lysløypa til Holmen og Stenrød som er oppkjørt er det bra forhold.. På kartet har vi forsøkt å markere med grønne piler med siden av veien / stien som er oppkjørt. Samt noen P som markerer parkering. Vi snakket med Henry Arnfinn som hadde kjørt noen timer med løypemaskinen og ca. 12 km var oppkjørt. Tusen takk til ham for strålende jobb.
På kartet glemte vi å markere at det er oppkjørt fra parkeringsplassen på Demma (bommen) og vestover til lysløypa.
Helmine Herrebrøden som vi knipset i tur-retur bakken fortalte at hun hadde vært ute og gått på ski hver dag i vinterferien. Og hadde fått taket på å kjøre i utfrobakkene etter at det hadde vært veldig skummelt i begynnelsen.
Og vi vil også takke hyttevaktene som har stilt opp hele uka og sørget for at vi kunne ha åpen hytte for de besøkende.

Løypekart 1Løypekart 1Løypekart 2Løypekart 2Henry Arnfinn tar en velfortjent rastHenry Arnfinn tar en velfortjent rast Mange på Høiås i dagMange på Høiås i dag