Bredde treningen er i gang!!

Forrige torsdag var vi i gang med brede treningen fra høiås. Førstkommende torsdag er vi klare for en ny treningstur, og vi ønsker at flere blir med oss og løper.

Endelig er vi igang!

De siste årene har det vært dårlig med treningstilbud rettet mot bredden så det er godt å være igang med et opplegg vi har tro på. Vi har konkludert med at bredden er alle som vil være med å trene. Det vil si at er du avdanka eliteløper eller løper orientering bare for gøy, UFO-forelder og allikevel er på høiås, kommer fra UFO/junior-klasser og ikke vil satse, har du løpt orientering tidligere og o-skoa har støvet ned innerst i en krok (ja det bare å finne de frem igjen..), eller har du bare lyst til å være med i HSK uten noen bakgrunn i det hele tatt da er du veldig velkommen til å bli med oss å trene på torsdagene.

Vi starter fra Høiås kl 18, hver torsdag med unntak av ferier/helligdager.

Dette er nytt for oss, så opplegget må vi tilpasse underveis. Målet er å få faste grupper som er tilpasset alle som er med.

Sist torsdag var vi en gjeng på 5 som løp rundt stangås, i forskjellig tempo og forskjellige lengder. Førstkommende torsdag går turen i åssidene på vestsiden av høiås. Her har sola tatt godt på snøen så vi satser på en tur i fint vårvær og bare partier. Som eksempel skal vårt kanskje nyeste tilskudd i klubben, Henrik Skjellin få en innføring i kompass og høydekurver av Steinar under løpeturen.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med undertegnede eller Steinar.

VI SER FREM TIL Å SE DEG PÅ HØIÅS FØRSTKOMMENDE TORSDAG.