Hvor i Høiåsmarka? Nå med tips.

Dere som har lest vår sesongavis, la kanskje merke til en liten skattejakt konkurranse? For ordens skyld legger vi bildet ut her også. Vet du hvor bildet er fra eller har en anelse?. Hvor er dette?Hvor er dette?Vi har fått telefoner på noen som har forsøkt seg uten å lykkes.... og det har ennå ikke meldt seg noen som har funnet stedet. På stedet ligger det et bevis som førstemann må ta med seg. Vinner får vår nye BUFF. Dersom du kommer som nummer 2 er det også lagt ut en kode som du kan maile til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. som beviser at du har vært der. Blant de som er på flest månedens skattejakt er med i trekning av en  premie.
Vi legger ut en ny hver måned.

Dersom det ikke har meldt seg en finner før 17.mai, vil vi komme med et tips som kan gjøre det lettere. Men det vi har sagt hittil, er at det er i Høiåsmarka, God leting.

Og tipsene kommer her. Ingen har klart det tilsynelatende da undertegnede ikke har mottatt noen melding. Selv om vi vet at noen har lagt ned noen timer for å finne fram. Og mange har trodd at det er i gruva ved veien inn fra Bjørbekk. Det er det altså ikke.
Det er syd for Høiås og øst for lysløypa som går fra Ekelimoen til Høiås. Da blir det med andre ord et mer begrenset område og kanskje ikke så mange alternativer igjen. Undertegnede har vært der opptil flere ganger opp igjennom årene og det er en morsom hule med artige omgivelser.