Sommer-o-skole 9.-11.august

Halden Skiklubb inviterer deg mellom 9-12 år (4-7.klasse) til sommer-orienterings-skole den 9.-11.august 2021.

4

Aktivitetene vil foregå rundt Høiåshytta i Halden. Det blir tre dager fylt med lek og morsomme aktiviteter. Vårt mål er at du skal ha det gøy, og bli kjent med nye mennesker og orientering!

Sommer-O-skolen passer både for nybegynnere som aldri har drevet med orientering før og for de som kan orientering.

T-skjorte og frukt til alle deltakere

Ha på egnet treningsutstyr (joggesko, treningsdrakt, shorts, t-skjorte etc), og ta gjerne med tøy for skift. Ta med matpakke og egen drikkeflaske alle dager. Hver deltaker får en t-skjorte den første dagen, og det serveres frukt hver dag.

Instruktører

Sommer-O-skolen planlegges av Anders Felde Olaussen. Han har en bachelor i idretts- og samfunnsvitenskap og tar nå en master i kroppsøving-, idretts- og friluftsfag.  Anders vil være hovedtrener og har med seg juniorer fra klubben som intruktører.

Praktiske opplysninger

Covid-19/smittevern: Arrangementet arrangeres i.h.t gjeldende retningslinjer for smittevern. Kortfristet avlysning kan skje. Spørsmål vedrørende smittevern rettes til Anders F. Olaussen.

Tidspunkt: Mandag til onsdag kl 09.00-14.00

Oppmøtested: På tunet utenfor Høiåshytta

Pris: 100,- inkludert frukt og t-skjorte

Påmelding:https://www.deltager.no/event/halden_skiklubbs_sommer-o-skole_2021_09082021#init

Spørsmål rettes til:     

Anders F. Olaussen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 454 63 397

Lene E. Sandvik Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 906 69 728

Del gjerne invitasjonen med andre.