Sommer-O-skole 31. juli - 2. august

Halden Skiklubb inviterer deg mellom 9-12 år (4-7.klasse) til sommer-orienterings-skole den 31. juli - 2. august 2023.

4

Aktivitetene vil foregå rundt Høiåshytta i Halden. Det blir tre dager fylt med lek og morsomme aktiviteter. Vårt mål er at du skal ha det gøy, og bli kjent med nye mennesker og orientering!

Sommer-O-skolen passer både for nybegynnere som aldri har drevet med orientering før og for de som kan orientering.

 

Frukt til alle deltakere

Ha på egnet treningsutstyr (joggesko, treningsdrakt, shorts, t-skjorte etc), og ta med tøy for skift. Husk matpakke og egen drikkeflaske alle dager. Det serveres frukt hver dag og siste dag blir det servert pizza.

 

Instruktører

Sommer-o-skolen planlegges av Idun Felde Olaussen med utgangspunkt i tidligere års program som vi har fått gode tilbakemeldinger på. Idun er aktiv o-løper og utdannet kroppsøvingslærer, hun vil være hovedtrener og har med seg juniorer fra klubben som instruktører.

 

Praktiske opplysninger

Oppmøtested: På tunet utenfor Høiåshytta

Tidspunkt: Mandag til onsdag kl. 09.00-14.00

Pris: 50,-  inkludert frukt og pizza

 

Påmelding: Halden skiklubbs sommer-o-skole 2023 (deltager.no)

 

Spørsmål rettes til:  Idun F. Olaussen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 479 09 485 eller Hilde Bekkevard, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 920 32 092

 

Del gjerne denne invitasjonen med andre!