Samleoversikt aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Husk gjeldende Korona-retningslinjene, og vis hensyn med å holde avstand til andre!

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

WOC: Siste om Emil Wingstedt

Hvordan er status for Emil Wingstedt før Ukraina VM? Avreise er onsdag og vi har pratet litt med Emil nå på tampen.

Emil etter tio-seier i 2007Emil etter tio-seier i 2007Emil Wingstedt stiller i sitt 9.de seniormesterskap i årets VM i Ukraina. Fra tidligere har Emil vært med i 4 EM og 4 VM. Og med hvilken resultatrekke. 6 gull / 2 sølv / 6 bronse er medaljehøsten og det vitner om en meget sterk mesterskapsløper. Emil er en løper som har vært bevisst på valg av konkurranser og har satset målbevisst mot de store mesterskapene. Noe som har gjort ham til en de største gjennom alle tider i o-sporten. Og i sprint er han den udiskutable konge gjennom alle tider hvor han har vunnet alle de store sprintløp han deltatt i Selv var jeg ringside på fjorårets VM i Minde-parken i Århus, og fikk oppleve en vanvittig spennende Sprint. Og med en kanon-avslutning av Emil hvor han sikret gullet med nesten minste mulige margin, et snaut sekund.

Fra Småland i 2006Fra Småland i 2006Og hvordan går det så i år. Emil stiller på mellomdistansen, stafetten og på sprinten. Etter en svært god sesong så langt med fremragende stafettetapper for Halden SK og senest på O-ringen med 2. plass sammenlagt etter 4 etapper. Da måtte han kaste inn håndkledet pga forkjølelse foran 5. etappen og det alle er spent på nå, er jo hvordan formen til Emil er.


Hei alle sammen!

Jeg kan jo si så mye som at det begynner å føles godt i kroppen igjen. O-ringen var en opptur løpsmessig men en nedtur teknisk. Etter det ble jeg syk og kunne ikke løpe høyøkter på nesten to uker. Jeg gjennomførte noen fine teknikkøkter på samling i Italia, så nå ble det en teknisk opptur men fysisk nedtur. Med den siste treningsuka i benen så må jeg nok si at det fysiske begynner å komme det også....

Det blir nok hard kamp om de fineste medaljene. Thierry har åpnet sesongen bedre enn noen gang. Det er en skikkelig motivasjonshøyer å ha han på startstreken. I år løper vi for første gang de samma distanserne i VM, så jeg har noe å bryne meg på. I tilegg er det vel noen andre som har trent godt og vil være med i leken.

Selv gleder jeg meg til å komme igang med kvalikkløpen og få kjenne litt på konkurrentene før finaleløpene starter neste onsdag. Jeg lover at jeg skal gjøre alt jeg kan for å bringe heder å ære hjem til Halden! Jeg håper HSKs medlemmer kjenner seg delaktige i resultatene (dårlige resultater tar jeg dog på meg selv...).
Emil

Vi ønsker med dette Emil lykke til og vi vil følge nøye med fra første konkurranse dag til neste uke. Og vi bringer for interessen skyld en liten statistikk med mesterskapsløpene til Emil.

VM historikk

Stafett

Lang

Mellom

Sprint

2003 - Sveits

Nr 1 (3 et)

Nr 32004 - Sverige

Nr 3 (2 et)

Nr 5

Nr 4


2005 - Japan

Nr 4 (3 et)

Nr 32


Nr 1

2006 - Danmark

Nr 3 (2 et)


Nr 11

Nr 1


EM historikk

2000 - Ukraina


Nr 8

Nr 15


2002 - Ungarn

Nr 2 (3 et)

Nr 2

Nr 5

Nr 1

2004 - Danmark

Nr 3 (3 et)

Nr 3

Nr 3

Nr 1

2006 - EstlandNr 6

Nr 1


Kalender

HSK på Twitter

HSK på Facebook